Kaya Dekor Yapı

Çatı sektöründe 30 yılı aşkın süredir Kaya Dekorasyon olarak hizmet vermekteyiz. Tecrübe ve bilgi birikimimiz sayesinde, zengin deneyimli kadromuz eşliğinde işlerimizi profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Sakarya’nın Karasu ilçesinde bulunan Kaya Dekorasyon, her zaman kalite ve garanti güvencesiyle hizmet vermektedir.

Kaya Dekorasyon, çatı kaplama işlerinizi bütçenizi sarsmayacak ve kaliteden ödün vermeyecek şekilde tamamlamaktadır. Marmara Bölgesi’nin güvenilir firması yıllardır inşaat ve işyerlerinin çatılarının kaplanmasında önde gelmektedir. Çatınızın her türlü izolasyon malzemesi ile kaplanmasını kalite standartlarımız doğrultusunda en güvenilir şekilde sizlere sunmaktayız. Siz dostlarımız sayesinde ve değerli müşterilerimiz ile bu yolda en iyi hizmeti sunarken sizleri mutlu görmek, bizleri de onurlandırıyor ve mutlu ediyor. Her daim kaliteli ürün ve kaliteli hizmet mottosuyla yolumuzda sizlerin de desteğiyle ilerliyoruz. Çatı ile ilgili bulunan tüm sorunlarınıza çözümler üreterek hızlı ve kaliteli bir şekilde teslimini sağlamaktayız.

Kaliteden ödün vermedik!

Mesleki belgeli ustalarımız, İSG kurallarına uygun bir şekilde sağladığımız hizmet ve %100 garantili çözüm önerilerimizle işleriniz hızlı bir şekilde çözüme kavuşacaktır. Yıllardır biriktirmiş olduğumuz dostlarımıza yenilerini de ekleyerek sizleri müşteriden ziyade bir dost sıcaklığıyla görüp ayırt etmeden eşit bir hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Memnuniyetin üst düzey tutulduğu Kaya Dekorasyon, tecrübelerinden asla ödün vermeden işlerinizi kalite ve garanti güvencesiyle tamamlamaktadır.

Uzman ve deneyimli montaj, izolasyon, proje ve keşif ekibimizle fabrika çatıların tamiratı, işyeri çatısında bulunan hataların ya da izolasyon yapımının sorumluluğunu üzerine alarak kendi kalite standartlarına ve uygun maliyet fiyatlandırmasıyla yıllardır uyguladığımız politikayı değiştirmedik. Çatınızda yapılacak işleri adım adım belirleyip sizlere buna göre bir fiyatlandırma ve termin süresi vermekteyiz. Bu keşif süreci hızlı ve planlı bir süreçtir. Kalite, İSG kuralları çerçevesinde ve mesleki yeterlilik belgelerinin de tam olmasıyla profesyonel kadromuz sizlere hizmet vermek için 7/24 hazırdır.

Markalarımız